Home
Open menu Sluit menu

Ons aanbod bestaat uit drie trajecten:
het Basis Traject, Gemak Traject en Zeker Traject

Basis Traject

Kies voor het Basis Traject als u wilt profiteren van de vertrouwde voordelen van centraal aanleveren van uw declaraties bij CHA, maar de financiële administratie zelf wilt doen.
Bekijk de video

Gemak Traject

Kies met het Gemak Traject voor een vereenvoudiging van uw administratie en een gegarandeerde betaling op een vaste dag in de maand.
Bekijk de video

Zeker Traject

Wilt u volledige zekerheid dat u de juiste vergoeding op een vast moment ontvangt? Maak dan gebruik van het Zeker Traject om volledig te worden ontzorgd.
Bekijk de video

Facturatie

Infomedics verstuurt uw rekeningen, maar draagt ook zorg voor het hele traject rondom het innen van de betalingen.
Bekijk de video

Wilt u zich aanmelden voor één van de trajecten, klik dan hier

Aanvraagformulier

Vragen?
Hierbij een aantal antwoorden

Heeft u toch nog een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook vindt u meer informatie in de brochure onderaan deze pagina.
Contact
Wat is het verschil tussen de trajecten?
Bij het Basis Traject stuurt u declaraties in, maar blijft u verantwoordelijk voor de geldstroom, het verwerken van de aanvullende retourinformatie en het innen van openstaande posten bij de verzekeraar.
Bij het Gemak Traject neemt CHA uw declaraties tijdelijk over. 19 dagen na de aanlevering van uw declaraties wordt u in één gebundelde betaling uitbetaald. Afgekeurde declaraties en prijscorrecties verrekenen wij met de volgende betaling aan u.
Bij het Zeker Traject nemen wij uw declaraties tijdelijk over, maar alleen de afgekeurde declaraties worden met u verrekend. Wij nemen het risico van prijscorrecties op ons.
Welke aanvullende diensten biedt CHA?
Middels additionele diensten kunt u Prijsbestanden ontvangen (maandelijks) en een Boekhoudkoppeling met uw boekhoudpakket aanvragen om de bulk van uw administratie alsnog eenvoudig te verwerken als uw praktijk gebruik maakt van Twinfield, Exact Globe of Exact Online. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de Dagtarief-Dienst om voor diverse verzekeraars correcte dagtarieven aan te maken. Wilt u meer weten over deze aanvullende modules, neemt dan contact met ons op.
Bieden jullie ook een oplossing voor mijn patiëntfacturen?
Uw (digitale) particuliere nota’s kunt u vanaf 2021 via Infomedics laten lopen. Dit is een alternatief voor de CHA dienst Nota’s naar Patiënten. U levert bij Infomedics een debiteurenbestand aan met alle patiëntfacturen en deze worden na 42 dagen volledig aan u uitbetaald. Interesse in deze dienst en wilt u meer informatie? Vul dan het aanvraagformulier in.
Copyright © 2020 Clearing House Apothekers
|
Design & Development Clic.nl

Bedankt voor uw interesse

Wij nemen uw bericht in behandeling en komen er spoedig bij u op terug. Mochten er in de tussentijd nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via onze Servicedesk.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en komen er spoedig bij u op terug. Mochten er in de tussentijd nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op via onze Servicedesk.